logo trzymaj forme

30 Minut



Dzwonki (NOWE)
SZKOŁA
poniedziałek, 04 września 2017 00:00

Kolejna lekcja

Czas lekcji

Długość przerwy po lekcji:

1.

8:00 - 8:45

1) 10 min

2.

8:55 - 9:40

2) 15 min

3.

9.55- 10:40

3) 10min

4.

10:50 - 11:35

4) 15 min

5.

11:50 - 12:35

5) 15min

6.

12:50 - 13:35

6) 5 min

7.

13:40 - 14:25

7) 5min

8.

14.30 - 15.15